Quick Jump

vineri, 10 decembrie 2010

Dragoste, iubire...

Dragoste=sentiment de afectiune si devotament fata de cineva sau ceva; iubire.




Dar, oare e doar atat?! Poate ca da sau poate ca nu...Nu stiu, inca o descopar...


Dragostea este lucrul capabil sa schimbe total viata unei persoane de la o clipa la alta, este o stare in care fericirea altei persoane este esentiala pentru a ta, e un imbold pentru fiecare sa fie mai bun, sa zambeasca si sa aprecieze persoana din jurul ei asa cum e. E o taina pe care o ascund indragostitii, este tot ce avem, este singura modalitate de a ne ajuta unul pe altul. Iubirea, strop al cerului picurat in inimile noastre. Functioneaza diferit in minti diferite, toate devin insemnate, chiar si cele mai neinsemnate lcruri. 
Dar...iubirea nu inseamna doar fericire. 
Iubirea inseamna si suspine, lacrimi si suferinta. Poate uneori sa fie magie, dar magia poate fi uneori doar iluzie. Este una dintre cele mai inspaimantatoare experiente ale vietii, este o fiinta salbatica-cand incercam s-o tinem in frau ne distruge; cand incercam s-o inchidem ne inrobeste; cand incercam s-o intelegem, ne tulbura. Iubirea...o pasiune, o flacara care arde necontenit in tine, care te iti provoaca extaz si te face sa simti ca zbori, dar tot ea e cea care te face sa te simti neputincios, distrus si care iti taie aripile exact cand incerci sa zbori. Iubirea dintre doua fiinte nu e niciodata egala, balanta atarna cand intr-o parte, cand intr-alta. Cand iubesti simti automat gelozie, manie, egoism, rautate...E periculos sa iubesti! Iubirea e ca un drog. La inceput ai senzatie de euforie, de abandon total. Apoi, a doua zi, vrei mai mult, inca nu e un viciu, dar iti place senzatia si iti inchipui ca o poti tine sub control. Te gandesti la persoana iubita vreme de 2 minute si uiti de ea vreme de 3 ore. In scurt timp insa, te obisnuiesti cu acea persoana si incepi sa fii complet dependent de ea. Acum te gandesti la ea 3 ore si o uiti doar 2 minue. Daca ea nu e langa tine, incerci aceiasi senzatie ca si drogatii cand nu isi obtin drogul. In acel moment, asa cum drogatii fura si se injosesc ca sa faca rost de ceea ce le trebuie si tu esti dispus sa faci orice pentru dragoste.
Iubirea e nesatioasa, de un egoism salbatic, vrea sa-i sacrifici tot fara sa-i ceri nimic in schimb, multumindu-te doar cu ceea ce-ti ofera...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu